SJUK

Jaa jag har ju någon slags jättesjuk ben stiller-humor, han är ju så sjuk i huvudet, han är ju typ vår tids Charlie Chaplin liksom, kommer ihåg nr jag såg nån intervju med honom, och han verkade sjukt deprimerad, och skrattade typ aldrig, dax för honom att vara värsta svår liksom. Haha aja, varenda komedi jag har sett med honom så har jag alltid garvat så jag gråtit efter första gången (nästan alltid), och jag kan alltid kolla på dem om och om igen, det finns liksom ingen nåd. Speciellt när hela frat-packet är med, det är bara så underbart, en sjuk orgasm för skrattsinnet.
Kollade just på Tropic thunder, och den var ju faktiskt också rätt sjuk, men det roligaste med den filmen är ju att det är så himla många jättekända människor med, hah som spelar sig själva också. Tyvärr känner jag nog inte att jag fick 100% njutning, eftersom jag ligger och är magsjuk, men ändå, skrattgråten var nära inpå asså.
Liksom, Tom Cruise wtf?? Jag råkar ju hysa ett enormt hat mot denne lille man, och att jag legat hemma senaste veckan och kollat Oprah har ju itne gjort det hela bättre, då hon bestämde sig för att göra två olika följetångs-program för att fira hans 25 år som skådespelare, fyyfan asså. Jaja, iaf så fattar jag nte ens varför han ville vara med i en Ben Stiller-film, asså visst han är ju rolig, och visst, dem är väl värsta buddies of set, men varför? Vad ttycker scientologerna om det? haha vaffan aja. jätterolig bild när han har på sig sin "kostym".
sjuk i huvet komedi gillart.


äcklig som fan, hårig också.

haha vaffan nick nolte, vad gör du där?


KAN INTE FATTA

...att jag inte budade över och vann dessa. Var ett tag sen nu, men jag ältar det fortfarande haha. Fan liksom. Tyvär så tror jag summan åkte upp rätt högt och landade på runt 80 dollar, vilket jag tycker är mycket för ett par tights som man inte ens sett irl. Haha inte för att jag har nån aning om hur jag skulle ha matchat dem, men ändå. Aja, dem är så fina att dem måste visas- må den nye ägaren behandla dem väl!






RUMOR HAS IT..

Typiskt att jag inte har jobbat på ett par dagar, man missar fan allt. Hursomhelst så är det nu konstaterat att nästa designkollektion för HM kommer att bli ett samarbete med ingen mindre än Matthew Williamson! Det kommer att bli en sommarkollektion, som ska släppas i april -09 (den 23 för att vara helt korrekt), lite tidigt tycker jag det känns som, hitills har de flesta designsamarbetena varit aktuella under höst/vinter-halvåret.. men spännande med en sommar/vår-kollektion. Enligt engelska Vouge, ska det även ingå herrkläder i kollektionen, vilket är nytt för Williamson. Margareta van den Bosch säger att kollektionen kommer att gå i samma anda som HMs egna vårkollektion, och innehålla mycket mönster och liknande.
Jävligt spännande tycker jag, vore kul med en sprakande kollektion med mycket färger, speciellt eftersom Comme des Garcons var väldigt mörk och höstig.

Förresten så har det redan kommit ut lite bilder från HMs lookbook för vårkollektion -09 (på modefeber.se), jag tycker att det ser halvt lovande ut. Antagligen är det mesta som redan kommit ut från Trend, brukar oftast vara så, minns förra vårkollektionen på Trend, som var fett afrika-inspirerad, den var folk rätt galna i. Aja, snyggaste plaggen var iaf zebra-jumpsuiten, som jag vet alla kommer slåss om, sen en hel del fint skurna jackor och klänningar..









Och sen undrar jag, ser jag i syne, eller är det slags cykelbyxor? Haha, jag vet inte, men dem är ju slags snygga iaf.



Hoppas hoppas hoppas på Matthew Williamson iaf. Carzy african pattern röstar jag på.


ASSÅ..


Jag vet att dem är lite too much, men dem är fan så snygga.
Jag vill bara ha dem, typ nu helst.

SJUK

Tydligen har jag fått slags magsjuka, väldigt synd om mig är det. Kom igår, preeeecis innan löningshelg som jag hade planerat mycket saker.
Fan i helvete liksom. Jag hatar att vara sjuk, och ännumer att ha tråkigt. Nu kommer jag ha tråkigt helajävla helgen.


X-MAS SO SOON?

När pappi berättade att dem hade en meter snö och strömavbrott ute hos sig i lördags, så brydde jag mig inte så mycket, var mest glad att jag var i stan och inte hemma hos dem. Men när jag efter tisdagens firandes och fyllebravader igår fann mig själv i enorm bakisångest och hemlängtan så tycktes mitt minne helt ha raderat samtalet med pappi om snön. När mamma och jag körde in på Svensbodavägen så förvånades jag enormt över detta vita flöde som täckte allt som täckas gick. Herregudars skymning, det låg en meter snö på hela gräsmattan! Har min nyliga storstadsflytt gjort mig helt blind och glömsk!?
Nu är jag hemma iaf, och det är fett mysigt. Gratis mat i kylen, varm eld i spisen, och en fet och lurvig katt som jamar i fejjan på en hela tiden.
Far min opererades för två veckor sen, då han hade någon form av konstig kött-utväxt på ena handen. Hah låter ju helt sjukt, men så var det, något slags fel på senorna eller liknande, jag vet ej. Det jag vill komma fram till är att han hursomhelst tog bort stygnen förra veckan, och jag (den alltid lika trogna dottern som följer med till sjukan och allt)har allstå inte sett handen sedan operationsdagen. Förstår om jag häpnades igår, då jag fick skåda denna likdel till hand! Som tagen ur en färsk zombie-film, uschan buschan. Såret är alldeles svart och krogigt, som ett stort S!
Helt ointressant för dig kanske, men mycket komiskt för mig. Stackars lille pappi. Nästan så jag får lägga upp en bild här sedan.


CRAZY AFRICAN PATTERN



Köpa eller inte köpa?
Vadfan jag ska med en jeansväst till, det vet jag inte, men mönstret är ju en gudagåva, haha.

UR NOT IN FASHION



Var ett bra tag sen jag fick syn på dessa, från märket UNIF (ur not in fashion), och fastnade direkt för skjortorna med typ glittertrådar i (innan skjorttrenden tog över världen). Har försökt få tag på den skjortan ända sen dess, men på hemsidan finns mest en massa tees. Panter-teen är iofs oemotståndlig.
via misscrew

GOLDFISH


Gamla, jag vet, men underbara.

Förresten så vet jag att det mesta jag hitills skrivit om är old news, I'm no r-tard.
Jag lägger ändå bara upp saker för mig egen skull sattee..

RUN DC



Officiella RUN DC-teen.
Jag tycker nog att den är.. klockren.

MIXTAPED UTE NU



Mina brudar har slitit hårt för detta, och nu är den ute.
KÖP DEN.

Doesn't she?





She reads your mind, right?

HAN CHOLO, I LOVE YOU



JEREMY, I LOVE YOU

Jeremy Scott for adidas spring 09 
detta är ju inte allt, men love it all, det som måste bli mitt är guldskorna och flapperdress
via misscrew

EVERYTHING I LOVE IS ILLEGAL, IMMORAL OR FATTENING


DIVIDED EXCLUSIVE

Delar av Divided Exclusive-kollektionen som släpptes i torsdags i samband med säsongsstart. Kan ju inte riktigt fatta att jag missade det helt, men vad jag har förstått så var det bara 3 butiker i sthlms som sålde den. Sjukt snygga kläder iaf, helt klart bland det snyggaste jag någonsin sett på HM. Helt klart snyggare än Comme des Garcons-kollektionen.
Skinnklänningen med rosetten ibak är nog det snyggaste (och mest svårburna) plagget.


Mischa Barton kom iklädd HM på Divided Exclusive relaesefesten.
Skinnklännigen från Divided och klänning/jacka från Comme des Garcons.



MTTM x NIKE

'

Så snygga att jag knappt kan bärga mig till nästa collabo.

RSS 2.0